MEER DAN EEN GOED GESPREK

Persoonlijke ontwikkeling

Ondernemers hebben vaak behoefte aan begeleiding bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zeker voor starters of overnemers is dit waardevol. In een traject voor persoonlijke ontwikkeling kijken we samen waar jouw passie en jouw kracht liggen. We zoeken uit hoe die twee kunnen samenkomen in de toekomst van het bedrijf.

Persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers
Goede aanleidingen om aandacht te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling, zijn bijvoorbeeld bedrijfsovername of de oprichting van een bedrijf. Wanneer je ondernemer wordt, dan is het belangrijk dat jij écht kan ondernemen. Dat je niet alleen bezig bent met het voortzetten van wat eerdere generaties deden. Goed ondernemen is meer dan alleen op de winkel passen.

Vragen voor persoonlijke ontwikkeling
Waar ligt jouw unieke toegevoegde waarde? Hoe geef je een positieve draai aan jouw toekomst? Wat vind je leuk om te doen en waar kan je echt achter staan? Hoe zorg je dat je het ondernemen ook op de lange termijn volhoudt? Naast de vaardigheden die je al hebt, kijken we ook naar hoe je jezelf nog verder kan ontwikkelen.

Wanneer een coach inschakelen?
Een traject voor persoonlijke ontwikkeling is nuttig op momenten dat je op een kruispunt staat. Bij een bedrijfsoverdracht, maar ook in andere situaties. Bijvoorbeeld bij de vraag of de omvang van je bedrijf omhoog moet. Soms zijn daar goede economisch redenen voor, maar past dat niet bij jou als ondernemer. Wat is dan een andere oplossing?

WIE BEN IK

Mijn naam is Ramon Klaassens en ik ben agrarisch coach en adviseur. Ondernemers en families vragen mij vaak om mee te denken over de toekomst van hun bedrijf. Soms begint dat met een financiële adviesvraag, maar regelmatig blijkt er meer te spelen dan die adviesvraag. Agrarische coaching helpt dan om de nodige vragen te stellen, keuzes te maken en gesprekken te voeren. Zodat het bedrijf gezond verder kan, de samenwerkingen (weer) vlot verlopen en de hele familie met kerst nog steeds gezellig met elkaar aan tafel kan zitten.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking aan jullie eigen keukentafel.
Dan bespreken we wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

0597 – 85 19 96