MEER DAN EEN GOED GESPREK

Bedrijf beëindigen of oprichten

Wanneer je als ondernemer stopt met je bedrijf, dan is dat altijd een ingrijpende beslissing. Soms moet je wel, wegens gezondheid, leeftijd of economische factoren. Bij een bedrijfsbeëindiging is het belangrijk om goed te kijken welke opties er nu voor je zijn. Stoppen met het bedrijf is altijd emotioneel en voelt voor veel mensen als falen. Maar het geeft ook nieuwe kansen en mogelijkheden.

Begeleiding bij bedrijfsbeëindiging
Stoppen met je bedrijf is heftig. Maar het is uiteindelijk niet het einde van de wereld. Ik help je ontdekken welke wegen er voor je open liggen in de toekomst. Wanneer de pijnlijke beslissingen die genomen zijn goed worden afgesloten, kan je je weer volledig richten op je nieuwe stappen.

Begeleiding bij bedrijfsoprichting
Veel (jonge) mensen hebben een droom om eigen baas te zijn. Dromen laten uitkomen is altijd goed, maar wat komt daar allemaal bij kijken? Bij bedrijfsoprichting is het belangrijk dat de richting duidelijk is en dat je weet welke stappen je moet zetten. Door deze zaken bij de oprichting goed vast te leggen en te regelen, kan je je richten op het daadwerkelijk laten uitkomen van je droom, namelijk ondernemen.

WIE BEN IK

Mijn naam is Ramon Klaassens en ik ben agrarisch coach en adviseur. Ondernemers en families vragen mij vaak om mee te denken over de toekomst van hun bedrijf. Soms begint dat met een financiële adviesvraag, maar regelmatig blijkt er meer te spelen dan die adviesvraag. Agrarische coaching helpt dan om de nodige vragen te stellen, keuzes te maken en gesprekken te voeren. Zodat het bedrijf gezond verder kan, de samenwerkingen (weer) vlot verlopen en de hele familie met kerst nog steeds gezellig met elkaar aan tafel kan zitten.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking aan jullie eigen keukentafel.
Dan bespreken we wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

0597 – 85 19 96