MEER DAN EEN GOED GESPREK

DIENSTEN

Waar kan ik je bij helpen?

BEDRIJFSOVERNAME

Een overnameproces is complex. Verschillende belangen komen samen, communicatie is belangrijk. Onafhankelijke begeleiding zorgt dat dit proces soepel verloopt en dat ieder aan bod komt.

BEDRIJF BEËINDIGEN OF OPRICHTEN

Geen bedrijfsopvolger of onvoldoende perspectief kan leiden tot bedrijfsbeëindiging. Dit ingrijpende proces verloopt soepeler met goede begeleiding.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Een sterke onderneming vraagt om een sterke ondernemer. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is cruciaal om goed te kunnen ondernemen, ook op de langere termijn.

MEDIATION

Samen met je familie een bedrijf runnen, kan leiden tot spanningen en soms zelfs een conflict. Mediation heeft tot doel hier gezamenlijk op een goede manier uit te komen.
.

WIE BEN IK

Mijn naam is Ramon Klaassens en ik ben agrarisch coach en adviseur. Ondernemers en families vragen mij vaak om mee te denken over de toekomst van hun bedrijf. Soms begint dat met een financiële adviesvraag, maar regelmatig blijkt er meer te spelen dan die adviesvraag. Agrarische coaching helpt dan om de nodige vragen te stellen, keuzes te maken en gesprekken te voeren. Zodat het bedrijf gezond verder kan, de samenwerkingen (weer) vlot verlopen en de hele familie met kerst nog steeds gezellig met elkaar aan tafel kan zitten.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking aan jullie eigen keukentafel.
Dan bespreken we wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

0597 – 85 19 96